29. travnja 2024.

Cover M style

Lifestyle portal za muškarce

Holivudske legende koje gledamo na Pickbox NOW u rujnu

Čak 23 nova filma stižu na prvi hrvatski streaming servis

Čak 23 holivudska filma stižu ove jeseni na Pickbox NOW! Akcijski trileri poput Sugar Mountain s Jasonom Momoom ili Igra s vatrom (Fire With Fire) s Bruceom Willisom, drame poput Dobročinitelj (The Benefactor) s Richardom Gereom ili pak kultne obiteljske avanture poput Asterixa i Obelixa samo su neki od filmova koji će biti dostupni do kraja rujna.
Izdvajamo 10 nezaobilaznih noviteta:

  1. Zoë Kravitz u Vincent i Roxxy (Vincent N Roxxy)
    Romantika i nasilje vladaju ovim američkim akcijskim kriminalističkim trilerom u kojem glavne uloge tumače Emile Hirsch i Zoë Kravitz. Usamljenik iz maloga grada i buntovna punk-rokerica neočekivano se zaljube dok su prisiljeni na bijeg i ubrzo otkriju da ih nasilje prati posvuda.
  2. Jason Momoa u Sugar Mountain
    Američki triler s Jasonom Momoom u glavnoj ulozi? Može!
    Radnja se vrti oko dvojice braće koja lažiraju nestanak u divljini Aljaske kako bi imali sjajnu priču o preživljavanju za prodaju, ali njihova prijevara pokaže se stvarnijom nego što su planirali.
  3. Richard Gere i Dakota Fanning u Dobročinitelj (The Benefactor)
    Dobročinitelj je američka drama s Richardom Gereom i Dakotom Fanning u glavnim ulogama. Bogataš (Richard Gere) osjeća se odgovornim za smrt dvoje oženjenih prijatelja, zbog čega se uvlači u život njihove kćeri (Dakota Fanning) i njezina muža (Theo James). Ali njihovo prijateljstvo poprima mračni zaokret kad on postane opsjednut parom.
  4. Robert Duvall u Noć u starom Meksiku (A Night In Old Mexico)
    Španjolsko-američki avanturistički vestern vrti se oko djeda (Robert Duvall) i njegova unuka (Jeremy Irvine). Nakon što je bio prisiljen prodati svoj obiteljski ranč poduzetnicima, financijski oskudni, ali ponosni stariji građanin i njegov otuđeni unuk nađu se na meti dilera droge u potrazi za nestalom torbom s novcem.
  5. Gina Rodriguez u Filly Brown
    Dramski film Filly Brown bio je nominiran za glavnu nagradu žirija na Sundance Film Festivalu i osvojio je nagradu za najbolji igrani film na Noor Iranian Film Festivalu. Maia je žilava reperica iz L. A.-a koja stvara iz srca. Nakon što upozna talentiranog DJ-a, napravi svoj prvi demo pod vodstvom malog prevaranta koji je više zainteresiran za promicanje Maine seksualnosti nego za njezine tekstove. Uskoro dolazi velika diskografska kuća te se iznenada nađe pred teškim izborima. Prihvati li dogovor, okreće leđa prijateljima koji su je doveli do ruba uspjeha.
  6. Josh Duhamel, Bruce Willis i Rosario Dawson u Igra s vatrom (Fire With Fire)
    Akcijski triler s Joshem Duhamelom, Bruceom Willisom, Vincentom D’Onofriom i Rosario Dawson u glavnim ulogama. Nakon što je svjedočio brutalnim ubojstvima vlasnika trgovine i njegova sina, vatrogasac Jeremy Coleman jedva je izvukao živu glavu. Budući da je prisiljen svjedočiti protiv gospodara zločina, Hagana, stavljen je u program zaštite svjedoka pod nadzorom američkih maršala. Kad njegov novi identitet postane ugrožen, Jeremy je prisiljen poduzeti neočekivane korake kako bi vratio svoj život i spasio živote onih koje voli.
  7. Jason Statham u Bez kompromisa (Blitz)
    Britanski akcijski triler s Jasonom Stathamom u glavnoj ulozi! Film se temelji na istoimenom romanu Kena Bruena, a priča prati nasilnog policajca koji pokušava uhvatiti serijskog ubojicu koji je ubijao policajce u jugoistočnom Londonu.
  8. Gerard Depardieu u Asterix i Obelix u Britaniji (Astérix and Obélix: God Save Britannia)
    Nastavak filma Asterix na Olimpijskim igrama četvrti je nastavak u serijalu filmova o Asterixu. Julije Cezar dolazi u Britaniju, gdje se malo selo još hrabro odupire rimskim legijama. Ali situacija postaje kritična i seljani se moraju boriti da bi preživjeli. Antiklimaks, jedan od seljana, traži dobrovoljce da odu potražiti pomoć od svog drugog rođaka Asterixa.
  9. Richard Gere i Claire Danes u Bagra (The Flock)
    Američki triler s Richardom Gereom i Claire Danes. Paranoični administrator Odjela za javnu sigurnost Errol prisiljen je na prijevremenu mirovinu zbog svog zlostavljačkog ponašanja prema seksualnim prijestupnicima koje bi trebao nadzirati, a svojih će posljednjih 18 dana provesti obučavajući svoju zamjenu Allison. No Errol je uvjeren da je nestanak 17-godišnje Harriet povezan s jednim od njegovih seksualnih prijestupnika na uvjetnoj slobodi.
  10. Rob Lowe u Namještaljka (Framed)
    Akcijska kriminalistička drama o njujorškom detektivu Mikeu Santiniju. Mike uživa na odmoru sa svojom obitelji kad ugleda Eddieja Meyersa, bjegunca od pravde koji bi mogao biti ključni svjedok u slučaju pranja novca. Santini igra glavnu ulogu u hvatanju Meyersa, što potakne lukavog kriminalca da zatraži od Santinija da mu bude ispitivač. Njih dvojica odmjeravaju jedan drugog u sobi za ispitivanje u trileru koji donosi niz neočekivanih obrata.