29. travnja 2024.

Cover M style

Lifestyle portal za muškarce

Limitirana kolekcija kozmetike oduševit će ljubitelje serije The Witcher

Old Spice uranja u zanosni svijet Netflixove serije The Witcher uz uzbudljive sadržaje i limitiranu kolekciju: The White Wolf

Ovog ljeta Old Spice ponire u svijet serije The Witcher i unosi neodoljive mirise u svijet neugodnih mirisa Witcher Universea.

Izvanredna suradnja dva suprotna mirisna svemira – Old Spiceovog svijeta svježine i Witcherovog svijeta neugodnih mirisa – rezultira u nezaboravnoj i neočekivanoj kampanji, koja će predstaviti jedinstvenu zabavu kroz limitiranu kolekciju „The White Wolf“ i prenijeti jedinstveno iskustvo mirisa na The Witcher Fest u gradu Łódź, u Poljskoj – gdje je nastao svijet serije The Witcher. Ovo je jedinstveni trenutak i neodoljivo iskustvo za sve obožavatelje serije.

Obožavatelji Witchera često komentiraju kako njegov svijet mora da ja mjesto prepuno neugodnih mirisa, a da i ne spominjemo da u njemu ne postoji Old Spice. No, što bi bilo da postoji?
Netflix i Old Spice su se udružili u jednu veliku mirisnu suradnju koja će najaviti lansiranje nove, treće sezone The Witchera. Obožavatelji u Europi će moći ponijeti kući proizvode iz limitirane linije Old Spice – The White Wolf, koja baš svakome omogućuje božanstven miris dugovječne svježine.