14. lipnja 2024.

Cover M style

Lifestyle portal za muškarce

Lukasz Witek: ove godine ćemo više vremena posvetiti svojem izgledu

Kako bi nam olakšao potragu za savršenim komadima, glavni stilist brenda Answear, Lukasz Witek, podijelio je s nama sve najbitnije modne trendove koji nas očekuju u 2023. godini.

Glavni stilist brenda Answear donosi sve najvažnije modne trendove za 2023. godinu

Kako bi nam olakšao potragu za savršenim komadima, glavni stilist brenda Answear, Lukasz Witek, podijelio je s nama sve najbitnije modne trendove koji nas očekuju u 2023. godini.

Lukasz Witek, glavni stilist brenda Answear

Trend koji će dominirati godinom je definitivno – dotjeranost. Ponovno ćemo odjećom izražavati svoju seksualnost, a to znači da nas očekuju pripijene majice, haljine koje prianjaju uz tijelo, izrezi, prozirni materijali. Veliki trend je i donje rublje koje postaje dio outfita za izlaske, a tu su još uvijek kult dvijetisućitih i minimalizam devedesetih. Trendovi su posljednjih sezona toliko raznoliki da svatko može pronaći nešto za sebe.

Boje i krojevi

Odjeća će u 2023. i dalje dolaziti u mnogo boja, što je dio pokreta dopaminskog odijevanja, gdje su boje namijenjene poboljšanju raspoloženja i podizanju energije. Jarko roza je posvuda još od prošle godine, a česte boje su i sunčano žuta, svijetlo narančasta, ljubičasta i jarko plava. S druge strane, u modu se vraćaju neutralne i pastelne boje, poput boje lavande, nježne ružičaste ili svijetlo plave.

Što se krojeva tiče, cargo hlače su još uvijek u punoj snazi. Budući da su nosive na sve, uz njih dobro idu i čizme i štikle. Veliki trend su široke traperice, baš kao i voluminozne elegantne hlače, dok su suknje i haljine uske i prate liniju tijela. Ne smijemo zabraviti ni na osnovne komade kao što su majice bez rukava i drugi jednostavni komadi garderobe.

Što odabrati za sebe

Savjet Answearovog glavnog stilista Lukasza Witeka je uložiti u bazične komade koji se mogu nositi godinama i koji nikada ne izlaze iz mode. U te osnove svakako spadaju dobra majica bez rukava, bijela majica kratkih rukava, široke traperice, oversized blejzer i baloner. S tim se ne možete pogriješiti, a kasnije preostaje samo odabrati dobre modne dodatke.

Vezano:

Moda proljeće 2023.