27. travnja 2024.

Cover M style

Lifestyle portal za muškarce

Premijera dokumentarne serija “Real Madrid – Bijela legenda“ na HTV2

Premijera dokumentarne serija “Real Madrid – Bijela legenda“ na HTV2

Hrvatska radiotelevizija (HRT) u nedjelju 28. siječnja na svom Drugom programu (HRT-HTV2) u terminu od 22:15 sati prikazuje dokumentarnu seriju u šest nastavka “Real Madrid – Bijela legenda“.

Epske pobjede, velikodušnost nakon poraza, legendarne superzvijezde i iznad svega velika ljudskost pridonijeli su tome da Real Madrid postane najveći svjetski nogometni fenomen. Taj stogodišnji klub u svakom je dobu i sa svakom generacijom imao pobjedničku momčad. Nijedan drugi klub ne može se mjeriti s vječnim prvakom po uspjehu. Uzor je cijelome sportskom svijetu.

Prva Liga prvaka označila je početak prve dinastije Bijele legende. Real Madrid postavit će rekord koji je u to doba bio nezamisliv: pet naslova pobjednika Lige prvaka u pet godina.

Nekoliko generacija poslije nastala je druga dinastija: četiri naslova pobjednika Lige prvaka u pet godina, uključujući i deseti naslov kad Sergio Ramos spremio u mrežu je Modrićev udarac iz kuta i donio Real Madridu pobjedu u sudačkoj nadoknadi.

Pogledajte susret sjajnih igrača iz različitih razdoblja koji su bili ključni za razvoj i dominaciju Real Madrida.

Autori dokumentarne serije Real Madrid – La Leyenda Blanca su Iñigo de Carlos, Álvaro de Paz, a odabrala ju je Marija Žužak.